Udruga

Udruga Geocaching Hrvatska osnovana je s ciljem promicanja, razvitka i unaprjeđenja Geocachinga u Republici Hrvatskoj.

Želimo se uključiti u zajednicu i predstaviti Geocaching ne samo kao igru, već i kao mogućnost drugačijeg pristupa svakodnevnim aktivnostima, animiranja djece ili dodatne ponude za turiste. Kroz organizaciju i sudjelovanje na događanjima i manifestacijama prezentirat ćemo Geocaching, a kroz suradnju s drugim organizacijama, školama i turističkim zajednicama predstaviti i donijeti nove prednosti u svakodnevnom radu. Ukoliko želite saznati nešto više o samoj igri i kako ju možete uvrstiti u vaš rad ili o samoj Udruzi, pozivamo vas da nas kontaktirate.

Naravno da se brinemo i za igrače – kroz naš rad obogatit ćemo i samu i igru i učiniti ju kvalitetnijom, a također i pomoći igračima kako u njihovim prvim koracima, tako i u naprednijim elementima igre i za to smo otvorili i zasebnu e-mail adresu. Organizirat ćemo i različita druženja te predavanja za različite profile igrača.

Ukoliko se želite učlaniti u Udrugu isto možete učiniti popunjavanjem obrasca i slanjem na našu e-mail adresu. Možete odabrati između aktivnog članstva (za koje je propisana članarina od 60 kn godišnje) i aktivno sudjelovati u igri i radu Udruge ili podupirućeg (koje je besplatno) i podupirati rad Udruge kroz svoje aktivnosti.

Statut udruge možete pogledati ovdje.